Lezing Gezond oud worden met homeopathie

In het kader van de  wereldwijde Week van de Homeopathie (10 t/m 16 april) verzorg ik een lezing met het thema: Gezond oud worden met Homeopathie.

De levensverwachting is in West-Europa hoger dan ooit eerder. En hoe langer mensen leven, hoe vaker ziekten zoals diabetes, hypertensie, artritis, depressie en vergeetachtigheid voorkomen.
Vaak nemen oudere mensen dagelijks verschillende medicijnen in. Soms ook verdragen ze deze medicatie niet goed. Daarbij komt het regelmatig voor dat de verschillende inhoudsstoffen van de medicijnen elkaar onderling beïnvloeden waardoor ongewenste neveneffecten kunnen worden versterkt.

Een homeopathische behandeling is goed te combineren met de behandeling met geneesmiddelen en kan bijdragen de kwaliteit van leven van patiënten te verbeteren. De ervaring heeft geleerd dat bij een goede homeopathische behandeling de basisgezondheid verbetert en daardoor vervelende bijwerkingen verminderen.

Tijdens deze lezing leert u meer over de klassiek homeopathische behandeling geïllustreerd met praktijkvoorbeelden. Ook is er genoeg ruimte om vragen te stellen.

Donderdag 13 april 2017 aanvang 19:30 uur
Plaats: Centrum de Appel Groesbeekseweg 428 Nijmegen http://centrumdeappel.nl/
aanmelden gewenst via : info@esprithomeopathie.nl

 

india 05-11-2013 027

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.