Wat anderen vinden


groep-mensen

 

 

Corry heeft na een grondige analyse het juiste medicijn gevonden om mij van serieuze hooikoortsklachten af te helpen. Ik heb geen last meer van tranende ogen, niesbuien en overgevoeligheid. Ik kan zelfs met een hooikoorts alarm gewoon zonder zonnebril de fiets op en heb geen last van de pollen. EB

Corry Elferink is een rustig, prettig iemand. Ze heeft kennis van zaken, is professioneel en zorgvuldig. Met haar onderzoekende houding, probeert ze een beeld op te bouwen van de hele mens. Ze stelt goede vragen en oordeelt niet. Ze wil mensen graag verder helpen vanuit een duidelijke visie. AvR

Bij Corry voelt men zich meteen op zijn gemak.Tijdens het spreekuur voel je jou meteen rustig worden. Haar psychologie achtergrond is duidelijk merkbaar. Zij weet niet alleen het juiste middel te vinden, maar doorziet ook meteen de psychische valkuilen en maakt je daarop attent. Je gaat met een heel goed gevoel weer het leven in. ER

Ik vond het een fijn gesprek. Er werd naar me geluisterd en er was aandacht voor mij als mens. Ik voel me begrepen. AvdW

Ik heb bewondering voor de manier waarop je volledig aandacht hebt voor mijn verhaal. Je luistert goed en komt met een weloverwogen antwoord. HS

Mijn gordelroos is weg! Ik kan wel huilen van blijdschap! SR

Ik was echt verbaasd, kon niet geloven dat het zo snel werkt! LL